Taktält som du kan montera på ditt biltak. 1 2 3 4 5 personer eller ännu fler? Mjuka eller hardtop? Nya eller begagnade? Se bilder och beställ av oss.

TAKTÄLT

Med ett taktält bygger du på ett mycket enkelt sätt om din familjebil till en husbil. Taktälten från DTBD Outdoor som vi säljer passar de flesta bilar som har takräcke och har du ingen bil kan du alltid göra en läcker skylodge. 

 

Se våra taktält från Dare To Be Different (DTBD) här

 

Vad är fördelarna med taktält?

Taktält av bättre kvalitet erbjuder nu för tiden riktigt trevliga boenden. För dig som inte vill haka på en vagn på dragkroken men ändå vill ha med ett bekvämt boende är taktält ett bra alternativ.

 

En fördel med taktält är att du kommer upp en bit över marken vilket kan ge en härlig känsla och en finare utsikt än om du bor på marken. Ibland kallas sovplatsen ovanpå biltaket för "Skylodge".

 

Vi säljer taktält från Dare To Be Different (DTBD) och de taktält vi erbjuder passar de flesta bilar som har takräcke. 

 

Men man måste inte ha en bil för att använda taktält. Hittar du en plats där du kan ha halva taktältet på en upphöjning och den andra halvan har en bit ner till marken så stegen får plats så går det för det mesta alldeles utmärkt att sätta upp taktältet där.

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen. Vill du...

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.