Campooz tältvagnar

Naturälskarens val! En ny tältvagn från Holland Campooz, en robust campingvagn som gör det enkelt att ta sig ut i vildmarken. Med en Campooz tältvagn har du möjligheten att njuta av naturen när den är som bäst, utan att sakna en bekväm säng av hög kvalitet, stort bagageutrymme, rymligt förtält och mycket annat. 

Campooz Fat Freddy

Campooz Fat Freddy finns i två versioner: Trekking och Camping. Naturligtvis är båda kompletta. Med sovkabinen Ugly Betty blir den enkelt en tältvagn till fyra personer. Du sover otroligt bekvämt med perfekt ventilation, du kan titta på stjärnorna och fyllas av äventyrslust! 

 

Läs mer om Campooz Fat Freddy

 

Campooz Sleepy Joe

Möt Sleepy Joe. Med längsgående bädd kommer du in i sängen vid tältvagnens fotände. Naturligtvis finns den här tältvagnen i Camping eller Trekking versioner och med sovkabinen Ugly Betty har ni fyra sovplatser.

 

Läs mer om Campooz Sleepy Joe

 

Campooz Lazy Jack

Fat Freddys storebror! Lazy Jack är rymlig och har fyra bekväma sovplatser. Med sovkabinen Ugly Betty kan det utökas till en sex-personers tältvagn. Precis som Fat Freddy finns vår vinnare i två versioner: Trekking och Camping.

 

Läs mer om Campooz Lazy Jack

 

Tillbehör Campooz

Hos oss får du hjälp med extra utrustning och reservdelar till din Campooz tältvagn t ex solmarkiser, bäddsystem, kök, förvaring mm.

 

Läs mer om Campooz tillbehör

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen. Vill du...

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.