Tältvagnar

Med tältvagn blir det enkelt och roligt att ta sig ut i naturen! Som Sveriges största återförsäljare av tältvagnar kan vi erbjuda ett brett sortiment av både tältvagnar, kompletterande utrustning & reservdelar.

Hos oss kan du köpa nya eller begagnade tältvagnar av märket Combi-Camp, Isabella Camp-let, Campooz och Comanche. Vi säljer även utrustning så som solmarkiser, gästkabiner, förtält, bäddmadrasser och reservdelar.

Combi-Camp

Nyhet! Vi har nu börjat sälja Combi-Camp tältvagnar. Återkom om några dagar för mer info.

 

Alla Combi-Camp

 

Country Xclusive

 

Valley Pure

 

Valley Nordic

 

Tillbehör Combi-Camp

Comanche

Comanche är en tältvagn för dig med motorcykel som vill sova bekvämt men inte missa känslan av att bo nära naturen. MC Camp har tillbehör som förtält, bagageräcke, kök, vask och vinterskydd.
 

 

 

 

 

 

Isabella Camp-let

Din Camp-let ger dig möjligheten att njuta av camping när den är som bäst, utan att sakna lyxen som ett kök, sängar av hög kvalitet, stort bagageutrymme, rymligt förtält och mycket annat. 
 

 

 

 

 

Campooz

Med en Campooz tältvagn har du möjligheten att njuta av naturen när den är som bäst, utan att sakna en bekväm säng av hög kvalitet, stort bagageutrymme, rymligt förtält och mycket annat.
 

 

 

 

 

 

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen.

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.