Camp-let tältvagnar

Det är enkelt och roligt att campa med Isabella Camp-let! Vi är Sveriges största återförsäljare av Isabella Camp-let, en tältvagn som gör det enkelt och roligt att ta sig ut i naturen.


Din Camp-let ger dig möjligheten att njuta av camping när den är som bäst, utan att sakna lyxen som ett kök, sängar av hög kvalitet, stort bagageutrymme, rymligt förtält och mycket annat. 


Camp-let Earth

I Camp-let Earth får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och sovalkoverna med ventilation, ger dig en semesterbostad på hela 18 m² med full ståhöjd.

 

Läs mer om Camp-let Earth

 

Camp-let Passion

Camp-let Passion är camping präglat av lyx. Passion är elegant designad och genomtänkt i minsta detalj. Passion klassificeras som toppklass.

 

Läs mer om Camp-let Passion

 

Camp-let North

I Camp-let North får hela familjen plats. Det rymliga vardagsrummet och sovalkoverna med ventilation, ger dig en semesterbostad på hela 18 m² med full ståhöjd.

 

Läs mer om Camp-let North

Tillbehör Camp-let

Utöka och anpassa din Camp-let efter dina behov. Alla Isabella Camp-let tältvagnar har möjlighet till extra utrustning. Oavsett om du vill ha ett förtält, en gästkabin, ett lyxigare kök, behöver hänga upp en lampa, ta med cykeln eller kanske behöver extra bagageplats för din Camp-let, så finns utrustningen och vi hjälper dig.

 

Se Camp-lets tillbehör

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen. Vill du...

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.