Tält

Hos oss hittar du tält som passar den lilla familjen, den stora släkten eller det glada kompisgänget. Enkel och bekväm camping med Air Tält! Vi säljer både Vango Air Beam Tält och Portal Air & Stångtält från DCT-Vejle.

Vango Air Beam tält

Vango Air Beam Tält hos CJ Tält & Fritid. Nu utökar vi vårt sortiment med AIR Beam tält.

 

Läs mer om Vango Airbeam tält

Beta 6 Stångtält

DCT-Vejle Portal Air och stångtält

Vi säljer Portal Air- och stångtält från DCT-Vejle.

 

Läs mer om tält från DCT-Vejle

Vi som är födda på 1900-talet kan med viss fasa komma ihåg de tälten som vi använde då. Tunga, blöta tältdukar som läckte, sneda stänger som var svåra att montera, böjda tältpinnar och långa linor som man alltid snubblade över. Och skulle man bära på tälten någon längre sträcka fick man vara ganska vältränad.

 

Tack och lov har det skett en enorm utveckling och dagens moderna tält är något helt annat än de var förr i tiden. Tältstängerna har ersatts av uppblåsbara kanaler som gör det extremt enkelt att montera ett tält. På köpet blir tältet mycket lättare att bära och enklare att packa.

 

Nu finns även helt vattentäta tältdukar med tejpade sömmar så både du och din packning slipper bli blöta. Och om olyckan skulle vara framme är många tältdukar behandlade med brandskyddsmedel för att inte kunna ta eld. Vill man ha stora fönster för ljusinsläpp som även går att mörklägga när det är läggdags finns den möjligheten. 

 

Andra bekvämligheter kan vara att ventilationen har gjorts på ett smart sätt. Med ett enkelt handgrepp släpps lagom mängd luft in medans knott och mygg hålls utanför. För vi vet ju alla hur det är att ha mygg i tältet... När vi kommer till miljöaspekten så har mycket hänt där med. Airbeam Earth tälten från VANGO består till stor del av återvunna plastflaskor. Kan det bli bättre?

 

Så, du som inte provat att tälta sedan 1900-talet ska veta att det skett en enorm utveckling. Att tälta idag är enklare och mer bekvämt än någonsin. Välkommen till en ny värld.

 

 

NORDENS STÖRSTA ÅTERFÖRSÄLJARE AV TÄLTVAGNAR

 

Årets butik 2022!

CJ-Tält och Fritid är oerhört glada över att få den fina utmärkelsen Årets butik i Hylte kommun 2022.

Vinteröppet

Nu har vi kommit in i lite kyligare årstid, men vi har öppet ändå. Söndagar mellan 11:00-17:00 står portarna öppna och du är varmt välkommen.

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.